Antet

Despre noi

        Fox Online Solutions este o companie infiintata de o echipa iubitoare de frumos. Pentru ca ne-am dorit sa ambientam casele cat mai multor persone cu produse cat mai frumoase si calitative  transformandu-ti locuinta in oaza ta de liniste si odihna, am lansat in primavara lui 2012 magazinul online www.nextdiva.ro.
        Nu a fost totul simplu si ne-am format pe masura ce ne indreptam greselile, de aceea experienta de peste 4 ani conteaza atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Ne-am format un nucleu de clienti care ne-au devenit prieteni.  Acestia ne considera solutia cea mai buna la nevoile lor, fie ca doresc sa-si reamenajeze casa, sau doar sa redecoreze, dar si atunci cand au de cautat un cadou pentru o nunta sau un botez.
        Acestora le multumim pentru ca ne-au sustinut sa crestem , pentru ca ne-au recomandat si pentru ca au avut incredere in noi atunci cand eram la inceput.
Magazinul si produsele promovate trebuie sa exprime in primul rand ideea de frumos, ca mai apoi sa duca la o stare de confort si utilitate.
        Pe nextdiva.ro gasesti idei, vorbesti cu noi, ceri sfaturi si informatii specializate de la persoane care iubesc frumosul si care se dedica intru-totul pentru ca tu, clientul nostru sa ai cea mai minunata experienta pe un site de online.
        Iti oferim sute de produse de calitate, organizate in categorii care sa simplifice procesul de identificare a produsului cautat. Produsele sunt selectate pentru a respecta ideea de acasa. Iar  daca nu te-am putut ajuta, atunci mai avem de invatat. Insa vom da mereu tot ce avem mai bun si mai frumos pentru clientii nostri, pentru ca meritam sa traim inconjurati de lucruri frumoase, care sa ne bucure atat trupul cat si sufletul.
        Te asteptam sa ne calci pragul de fiecare data cand vrei sa te insipiri, sa te incarci de frumos, sau sa cumperi produse pentru casa ta. Suntem intotdeauna bucurosi sa te primim cu bratele deschise si sa te surprindem cu cele mai elegante preduse, dar si cu cele mai bune servicii.

Echipa Nextdiva va ureaza shopping placut!
spacer
Website detinut de FoxOnline Solutions S.R.L., CIF: RO30027350, Reg.Com: J403896/2012